sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Avoin kirje Royal Caninille

"Hyvä Royal Canin,

omistamme viiden kuukauden ikäisen Coton de Tuléar-pennun, jonka ruuaksi päädyimme valitsemaan Royal Canin Mini Juniorin valtaisten kehujen takia. Tätä ennen olimme antaneet sille Pedigreetä, josta siirtyminen tapahtui vaivattomasti. Olemmekin olleet erittäin tyytyväisiä tuotteeseenne, kunnes viime aikoina koiramme on ruvennut kieltäytymään syömästä. Huolestuneina pohdimme eläinlääkärillä käyntiä, mutta onneksemme huomasimme koiranruokanappuloiden turvonneen ennen turhaa käyntiä. Ero on melko pieni, mutta selvä (ks. kuva 1). Antaessamme samaa ruokaa uudesta pussista, koira söi sitä ilomielin. Harmillisesti osa ruuasta on siis luultavimmin mennyt pilalle.

Säilytämme 8,5 kg ruokapussia ohjeiden mukaisessa viileässä ja kuivassa tilassa. Olemme kuitenkin pohtineet, että siirtyisikö viileydestä kosteutta ruokanappuloihin. Ehdottaisimmekin, että harkitsisitte ruokanne pakkaamista uudelleen suljettaviin pusseihin (ks. kuva 2).

Ystävällisin terveisin,
Koira tulee kotiin! blogin kirjoittajat

PS: julkaisemme mielellämme halutessanne vastineenne ja voimme lähettää näytteen ruuasta"

(klikkaa kuvia, jos haluat nähde ne suurempina)

1 kommentti:

jmk kirjoitti...

Otimme yhteyttä eläinkauppaan, josta tuo ruokasäkki on ostettu, ja he soittivat Royal Caninille ja kertoivat asiasta. Saimme hyvityksenä uuden jättisäkin tuota samaa Mini Junior -sapuskaa. Eli asia lienee hoidossa, ja Unikon ruokahalu parani heti, kun uutta muonaa tarjottiin uudesta pussista.