sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Myyty!

"Mitä yhteistä on bakteereilla ja cotoneilla? Ne lisääntyvät kosketuksesta eksponentiaalisesti!"

Nyt se on todistettu! Jo kolme sukulaisperhettä ja ties kuinka monta naapuria on innostunut cotoneista. Luulisin ainakin kahden heistä harkitsevan oikeasti niiden hankkimista. Kyseessä on oltava jonkinlainen tarttuva sairaus... Jos coton-kärpänen on purenut sinuakin, suosittelen Kin-Sei kenneliä (http://www.kolumbus.fi/kin-sei.kennel/). Ainakin meidän Unski on kasvatettu erinomaisesti!

PS. pitää kai mainita, että saamme pienen provision jokaisesta suosittelemastamme koirasta, mutta vaikka sitä ei tulisi, suosittelen Kin-Seitä! Muistakaa kuitenkin mainita blogimme ;-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Me on huomattu tämä myös. Cotoneilla on niin mieletön luonne ja onhan ne ihan mielettömän söpöjäkin (varsinkin pentuina) että niitä on vaikea vastustaa kun ensimmäisen on nähnyt. Kannattaa vaan muistuttaa niitä jotka innostuu että turkin hoito vie oikeasti aikaa ellei sitten lyhyeksi aio trimmata :D

Anonyymi kirjoitti...

Ja omasta puolestani voin myös suositella Kin-Seitä. Veljeni ja hänen tyttöystävänsä koira on sieltä ja on hyvä kenneli. Todella hyvä.

PsM kirjoitti...

Me ollaan näin pentuaikana hoidettu turkkia kerran viikossa. Se riittää vielä hyvin. Saa nähdä isona miten on :)

jmk kirjoitti...

Nojoo. Pesuväli on ollut sellainen viikko-puolitoista. Turkkia on harjailtu ehkä joka toinen päivä. Yritin myös nyppiä korvakarvoja (ne kun liiallisissa määrin keräävät kosteutta ja altistavat korvatulehduksille), mutta parin karvan jälkeen piti luovuttaa. Prosessi jatkuu huomenna...