maanantai 20. heinäkuuta 2009

Nips naps!


Siinä se on! Kohtalokas Sopulitien eläinlääkäriasema. Eipä arvannut Unikko mitä hoitajilla oli tällä kertaan mielessä kun menimme sinne. Aivan oikein, steriloinnin aikahan se. Unikolla päättyi juoksuaika huhtikuun lopulla, jonka jälkeen se on ollut jonkin verran apaattinen ja ruoka on alkanut maistua kunnolla vasta pari viikkoa sitten. Pohdimme olisimmeko halunneet teettää Unikolla pentuja, mutta lopulta päädyimme tähän ratkaisuun. Lähes poikkeuksetta niin tuttavamme kuin internetin keskustelupalstat ovat kehuneet leikkauksen auttavan apaattisuuteen ja ruokahaluttomuuteen. Jos Unikolla olisi kaksikin vastaavanlaista juoksua vuodessa, se tarkoittaisi neljää kuukautta, jolloin se kärsisi jälkivaivoja. Lisäksi sterilisaatio vähentää monien sairauksien riskiä. Palvelu Sopulitiellä Tuija Salmisen toimesta oli erinomaista. Leikkaus maksoi 320 € ja tikkien poisto kuului hintaan. Suosittelen!

Lopuksi muutamia kuvia huumatusta pikkukaverista. Ajattelin laittaa ne tänne, jotta jos jollekin on omalle kohdalla tulossa kyseinen operaatio, niin ette säikähdä vaikka koiranne kieli roikkuu ulkona, hampaat näkyvät ja silmistä on esillä vain valkuaiset. Viitisen tuntia Unikko vain makasi puolitiedottomana kopassaan, mutta nyt kahdeksan tuntia myöhemmin Unni istuu vieressäni ja ihmettelee mitä se isukki kirjoittelee. (kops) Anteeksi, makaa :-)1 kommentti:

jmk kirjoitti...

Tämän päivän kuulumisia:

Yö oli levoton, Unikko vaelteli ympäri yläkertaa osaamatta rauhoittua ja murtautui kolme kertaa ulos vauvabodysta joka sille oli puettu haavaa suojaamaan. Lopuksi luovuimme toivosta ja Unikko siirtyi alakerran lattialle mamman kanssa nukkumaan. Annoimme myös yhden särkylääkkeen jonka jälkeen uni tuli jo paremmin. Haavasta Unikko ei ole ollut kiinnostunut, joten emme ole käyttäneet kauluria tai bodya.

Aamulla ruokakin alkoi jo maistua ja Unikko popsi hyvällä halulla kuivattua ankanrintaa ja leipäjuustoa. Shamppanja vaan puuttui... Neuta Unni lähinnä vain kipitti karkuun, joten tämä päivä mennään herkkujen voimilla. Hyvä että jokin maistuu. Päälle sai vielä hiukan Nutri-Plus -ravintogeeliä, joka on tarkoitettu kissoille, koirille ja heikoille porsaille :D

Ulkona Unikko vihdoin malttoi pissiä, ja yritti jopa juosta pellon yli toisen koiran perään. Elämä alkaa siis taas voittaa.