maanantai 3. toukokuuta 2010

Totta ja tarua Kipinästä


 Onko totta, että Kipinä on kakkinut vihreän ilmapallon vapun kunniaksi (ja sen jälkeen syödä toinen mokoma)?


 Onko tarua, että Kipinä haluaa otsasuortuviensa peittävän silmänsä kuin teineillä konsanaan?

5 kommenttia:

tahja kirjoitti...

Varmaan molemmat on totta. Meillähän Bellan yksien vatsavaivojen syyksi paljastui syöty hiuslenksu.

Ja ainakaan meidän kummallakaan koiralla ei näytä tahtia haittaavan, vaikka tukka olisi miten silmillä.

Omiin kokemuksiin siis perustan tämän visan vastaukset. :)

jmk kirjoitti...

Totta molemmat :) Kipinä on näköjään erikoistunut noihin vihreisiin ilmapalloihin, se yrittää syödä ne aina kun niitä tulee vastaan. Siis nimenomaan vihreät, muut ei ole niin kiinnostavia. Onneksi tuo tuli siististi ulos! Ei poika tosin yhtään oireillut mitään mahajuttuja, kakki vaan tyynesti tuon pallon ulos muun jätöksen mukana. Jäin vaan hetkeksi ihmettelemään miksi se kakka oli toisesta päästä ihan neonvihreä, ennen kuin hoksin mistä oli kyse :D

Ja tukka pitää aina olla silmillä. Kaikki hienot ponnari- ja pinniviritelmät se kaapii aina silmille. Se nipsu tukassa ei tunnut sitten enää yhtään häiritsevän, kun on saanut etuhaivenet naamalle, sen jälkeen siellä päässä saa olla mikä tahansa viritelmä, mutta silmät pitää saada piiloon! Ihme jöröjukka!

serythia kirjoitti...

Hahah tuo ilmapallo :D Kipinällä ei ilmeisesti ole minkäänlaisia ruuansulatus vaikeuksia. Me ollaan huomattu, että Pilvi taitaa aika herkästi reagoida muutoksiin ja jos se on onnistunut kähveltämään jotain syötäväksi kelpaamatonta.. Ruuan vaihdossa tai kun on saanut paljon jotain uusia koulutusnameja menee maha aina kovalle ja kakkaaminen tuottaa ongelmia. Aika nopeasti tuo sitten onneksi menee kylläkin ohi!

Toissa yönä jäi Matin kanssa yö unet aika vähäisiksi, kun neiti oli aamulla hotkaissut jotain muovia tms.(ei mitään käryä mitä kun eihän silloin sovi tulla luokse tsi antaa kiinni kun on kähveltänyt jotain niin herkullista...)ja oli sitten yöllä hirveän levoton eikä juuri nukkunut. Jossain vaiheessa aamuyöstä se kakkasi ja sitten se kävikin tuutimaan onnellisena. Tosin se muovi tai mikä lie tuli kyllä ulos vasta seuraavana aamuna..

jmk kirjoitti...

Oho! Pilvi on sitten päättänyt tutustua maailmaan oikein perusteellisesti maistelemalla kaikkea :) Onneksi tuli ulos tuo muovinpala, niistä voi pahimmillaan tulla iso kiusa sisuskaluille.

Unikko ei ole ikinä syöskennellyt mitään luvatonta (ihmekös tuo, sillä kesti vuosi tajuta edes miten ruokaa laitetaan suuhun, saati sitten että olisi syönyt mitään syömäkelvottomia), siksi tuntuu nyt ihan oudolle kun talossa on tyyppi joka sulloo kitusiinsa liki kaiken vastaantulevan. Pitänee hankkia parafiiniöljyä kaappiin...

Kuulin muuten koirakoulussa kerran tarinan berninpaimenkoirasta, joka oli kakkinut treenikentän laidalle kokonaisen Alepan muovikassin. Herää kysymys, mitä ihmettä se eläin on ajatellut änkiessään sitä muovikassia suusta sisään. Siihen verrattuna tuo retale vihreää ilmapalloa on aika pientä. Kummia olentoja nuo koirat!

jmk kirjoitti...

Ja joo ei, Kipinä sulattaisi vissiin vaikka läkkipeltiä. Unikollakaan ei yleensä mene mistään yllättävistä ruuanvaihdoista maha sekaisin, sille voi vaihtaa ruuat ihan kylmiltään. Joko se ruoka sopii alusta asti, tai sitten ei ollenkaan. Ainoa, josta Kipinällä on mennyt maha kunnolla sekaisin, on Lohi-NEU. Siitä molemmat heittivät kunnon ripulin. Unikko ei muutenkaan kestä tuoreeltaan lohta, ei edes lohiöljyä, ja Kipinälläkin menee maha helposti tuoreesta lohesta sekaisin. Lohta sisältävät nappulat eivät kuitenkaan aiheuta ongelmia, ihme kyllä.