tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kipinöintiä

 
Pärinää...
 
...ja sieltä paljastuu...
 
KIPINÄ!

7 kommenttia:

tahja kirjoitti...

Hauska tuo ravistelukuva. Onko otettu pesun jälkeen?

jmk kirjoitti...

Juu, pesun jälkeenhän se, herra oli aika märkä :) Turbofööni oli myös järisyttävä kokemus...

serythia kirjoitti...

Hei joo mua kiinnostaakin miten se turbofööni toimi?? Näyttää herra ainakin HYVIN kuivalta ja tuuhealta :D

jmk kirjoitti...

Toimii tehokkaasti :) Luulen, että jos täydellä teholla föönaisin niin koira lentäisi sen ilmavirran mukana :) Kipinä kuivuu tuolla n. 20 minuutissa, Unnilla menee puolisen tuntia. Nopeammin menisi, jos antaisin ensin kuivua itsekseen, mutta koska molemmat palelevat märkänä pahasti, en raaski jättää niitä pitkäksi aikaa kuivumaan itsekseen. Eli aikaa säästää kummasti, mutta tekniikkaa pitää vielä harjoitella.

Marru kirjoitti...

Aivan ihanan muhkea turkki. Cassu on kateellinen :D

tahja kirjoitti...

Mistä tilasitte turboföönin? Hinta? Onko siinä järkyttävän kova ääni? Pelkäsivätkö koirat?

Meillä muuten Bella ei edes palele pesun jälkeen!?!? Ja Tuike taas hytisee kamalasti. Tuikea varten tarttisin tehokkaamman föönin.

jmk kirjoitti...

Peten koiratarvikkeesta hankittiin tuo fööni, malli Vivog SC2500 eli se uusin, kallein, ja enimmillä säädöillä varustettu :D (nimim. Hifisti...) Hintaa vaatimattomat 279€. Mutta kun kerran päätin tuohon törsätä, niin ostin sitten sen missä on eniten säätöjä jne.

Väittivät myös muita malleja hiljaisemmaksi, mutta kyllä tuosta ämyristä ääntä lähtee. Melu on aika samaa luokka kuin imurissa. Meillä ei koirat juuri ääniä pelkää, joten ei tuo aiheuttanut niissä oikein mitään reaktiota. Ensin vähän kummastelivat tuota laitetta, mutta tottuivat molemmat jo ekan föönauksen aikana siihen. Toista kun operoin, tulee toinen aina viereen nokostelemaan, eli aika rento suhtautuminen noilla on tuohon fööniin. Unikko muutenkin tykkää föönaamisesta, se on märkänä sellainen vilukissa.

Tehokas kapine tuo on, Unski kuivuu n. 20-30 min. tuolla, riippuen kuinka märkä on kuivauksen alussa, enkä ole vielä edes läheskään täysiä tehoja käyttänyt. Käsiföönillä menee aina yli tunti. Turkki kuivuu myös tuuheammaksi ja suoremmaksi tuolla, ja takut tuntuvat aukeavan hitusen helpommin kun ilmavirta puhaltelee jo valmiiksi osan turkista auki. Eli vaikka hinta on tosi suolainen, en kadu että törsäsin tuohon. Jää välillä vähän enemmän aikaa muuhunkin kuin turkinhoitoon.