sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Koirakaruselli

Tänään oli takapihallamme oikea koirakaruselli, kun Unikolla ja Kipinällä oli koiratreffit kahdeksanviikkoisen Pilvi-tytön kanssa. Mukaan tulivat Fanny-tiibetinspanieli sekä yhdeksänviikkoinen Rico-kääpiövillakoira. Myös kahdeksanvuotias chihuahua Tico-herra tuli komentamaan pentukatrasta, joten voitte kuvitella että vilinää oli. Tai turhahan sitä on kuvitella, kun alla on kuvia todisteena!


Yli sata kuvaa tuli otettua ja yllä oiva esimerkki millaisia kuvat keskimäärin olivat... Alla hieman onnistuneempia. Klikkaa kuvaa, jotta näet ne suurempana!
Kuten kuvista näkyy, on Pilvi-neiti oikein hurmaava cotonin alku jo nyt. Myös luonnetta löytyi eikä hänelle tultu ryppyilemään. Ettäs tiedätte!

2 kommenttia:

serythia kirjoitti...

Nämä kuvat on kyllä tosi mainioita! Ja ei todella tulla ryppyilemään meidän neidille :D Teki kyllä niin hyvää Pilville päästä leikkimäään toisten koirien kanssa ja joutua vähän komennettavaksikin! Oli meinaan aika nöyrää koiraa kotona eikä kiusannut koko loppupäivänä Taavia :D Tosin tänä aamuna on taas sama meno jatkunut kuin ennenkin, mutta ainakin kissa raukka sai yhden illan olla rauhassa :)

tahja kirjoitti...

Ai kun ihana kuvakavalkadi! Herttaisia otuksia teillä oli koolla. :)