sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

End of an Era

Sinne meni. Siis Unikon viimeinen Clomicalm-napsu. Alku vaikuttaa lupaavalta, toivotaan että tulos pysyy. Ainakin äsken on komennellut Kipinää niin että korvissani soi. Olikohan tämä sittenkään hyvä idea...

3 kommenttia:

tahja kirjoitti...

Postauksen aiheeseen mitenkään liittymättä tulin vaan kertomaan, että minäkin sain vihdoin aikaiseksi luoda Bellalle ja Tuikelle omat Petsie-profiilit. Löytyvät ehkä parhaiten tällä tutulla tahja-nickilläni. :)

jmk kirjoitti...

...Ja vauhtia piisaa taas. Pelot tuntuvat onneksi jääneen kokonaan pois, mutta nyt tyttö posottaa taas täyttä häkää. Toivotaan, että nyt osataan pitää Unikon stressitaso vähän matalammissa lukemissa, jotta ei jatkossa jouduttaisi ihan pääsääntöisesti Clomicalmia napsimaan. Koirakoulun viimeisellä treenikerralla vauhti oli tytöllä melkoinen, ja välillä piti ihan äityä räksyttämään, kun tilanne kävi liian jännäksi. Autossa Unikko on oli hyvin rauhallinen, istui vain ja katseli ulos ikkunasta. Mutta vauhti on taas kiihtynyt nollasta sataan, ja viimeisestä lääkkeestä on kulunut vasta 3 päivää. Huh!

jmk kirjoitti...

Tahja: Kiva juttu :) Kävin tänään kurkkaamassa tyttöjen profiileja.