maanantai 31. tammikuuta 2011

Unikon teho-osasto (Poppy's ER)

Eilen oli mahtava talviaamu ja tuli minun vuoroni ulkoiluttaa koiria. Olin käsittänyt väärin että Unikko voisi lähteä jo koirapuistoon ja sinne menimmekin. Ai että se nautti Kipinän kanssa! Puistoon tuli pari muuta koiraa ja ihmettelin, että miksi Unikko alkoi aristella jalkaansa. Aluksi luulin Unikon pelästyneen tulokkaita, mutta päätin kantaa sen kotiin, koska kolmella jalalla pomppinen jatkui myös aidan toisella puolella. Vaimo varasi ajan Talviolle ja seuraavana päivänä tuomio oli aikamoinen: vasemman takapolven ristiside oli poikki! 

Eihän siinä muu auttanut kun leikkauttaa jalka. Onneksi Talviolla oli peruutusaika muutaman tunnin päähän, joten toiminta oli kuin teho-osastolla. Katkennut side korvattiin lihaskalvo-jännesiirrolla synteettisellä siirteellä tuettuna. Sisään ja ulos! 

945 € ja Unikolle kipeän jalan tämä väärinymmärrys kustansi, mutta Talvion mukaan ei juokseminen pitäisi näin suurta tuhoa saada aikaan. Noh, Dolagista ja Cartropohenia kuurit loppuun, haavateippi viikoksi suojaksi ja kontrolliaika kahden viikon päähän. Niin, eikä koirapuistoa vähään aikaan...


Unikko heräilee Talvion hoteissa.

Tätä arpea kelpaa näytellä baarissa!

...mutta ensin kotona hiukan tuutilullaa...

Parane pian, pienokainen!

6 kommenttia:

tahja kirjoitti...

Voi reppanaa. Toivottavasti kinttu paranee pian!

Marru kirjoitti...

Voi pientä. Pikaista paranemista Unikolle <3

Linda Santala kirjoitti...

Voi että pientä Unikkoa! Paljon voimia ja paranemisia sinne päin!:)

Terveisin
Linda ja tytöt:)

jmk kirjoitti...

Unni kiittää toivotuksista ja lupaa tehdä parhaansa paranemisen suhteen.

Leikkaus meni kuulemma hienosti ja lääkäri ennusteli pikaista ja täydellistä toipumista, eli ennuste ainakin on hyvä. Hienoa oli myös se, ettei missään näkynyt merkkejä nivelrikosta. Hoitoon päästiin myös ennätysnopeasti.

Unni on tänään ottanut kaiken irti toipilaan roolistaan, tuijottaa silmiin anovasti ja vaatii huomiota. Polvessa on muheva kämmenenkokoinen mustelma ja varmasti sattuu... Ei tee mieli yhtään liikkua, pissitkin tehdään vasta äärimmäisessä hädässä. Ruoka kuitenkin maistuu ja tuttuja tervehditään liikuttavalla innolla, eli ehkä se elämä alkaa voittaa.

serythia kirjoitti...

Voi Unikkoa, Pilvi ja kotijoukot lähettää paljon rapsuja ja iloisia haukahduksia! Toivottavasti koipi nyt tulisi pian kuntoon!

DL3 kirjoitti...

http://dl3mashael.blogspot.com/2011/02/man-and-thirsty-dog.html