lauantai 17. syyskuuta 2011

Unikko ja Kipinä seikkailevat: pitkä kuuma kesä

Puoli vuotta on kulunut viimeisestä osasta Unnilandian ja Kipinämaan tapahtumista. Viimeisin viesti koski cotoneilta löytynyttä uutta perinnöllistä sairautta ja tulokset ovat saapuneet:

"hyperoksaluria aiheuttava geeni: ei ole kantajia" 

Hienoa!


Vaikka tämä onkin mukava uutinen, ei asiat kuitenkaan ole menneet aivan nappiin terveysasioissa, sillä toukokuussa Unikon toinenkin ristiside katkesi! Unikko oli eräänä keskiviikkoiltana juoksemassa puistossa ystäviensä kanssa, kun ensimmäinen polvi oli vihdoin parantunut, jolloin kuului "naps!" ja vaimon sanoin "pahin rääkäisy mitä Unikosta on päässyt". Perjantaiaamuna oltiin taas Talvion leikkauspöydällä ja uusi topimumisjakso alkoi...

Unikko on toipunut kuitenkin hyvin ja tässä kuussa on alettu varovaisesti käymään koirapuistossa. Unikko on ollut selvästi tylsistynyt, kun ei ole päässyt kunnolla liikkeelle, mikä on näkynyt vahtihaukkumisen lisääntymisenä. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!



Karkeasti tämä tuli maksamaan 1150 € eli Unikko on nyt kolminkertaistanut arvonsa. Tähän ei ole laskettu mukaan fysioterapeutin maksuja, jotka ovat olleet 50 €/krt. Hinnasta huolimatta suosittelen lämpimästä Etelä-Helsingin Eläinlääkäriasemaa, sillä palvelu on ollut ystävällistä, nopeaa (leikkaus on onnistunut kummallakin kerralla 48 t sisällä tapahtumasta!) ja Unikko voi hyvin!



Fysioterapiasta puheenollen Unikon henkilökohtainen fysioterapeutti on Tamara Merenvalta, jota perheemme suosittelee lämpimästi! Unikko vaikuttaa viihtyvän erinomaisesti kun Tamara avaa jumiutuneita lihaksia, höpöttelee ja ruokkii naudanmahatikuilla pientä leskikeisarinnaamme.

On toki tänä aikana ollut paljon mukaviakin tapahtumia. Olemme käyneet Cotonwalkeissa, Hyvinkäällä koirakylpylässä (ps. suolahuoneessa ei kannata juoda kaakaota, arvaat varmaan miksi), mökillä, retkillä saaristossa ja puistoissa sekä viettäneet syntymäpäiviä. Alla hieman kuvia tunnelmista.








Lopuksi Unikko ja Kipinä toivottavat hyvää yötä! Toivottavasti törmätään pian!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Waldo & Disco (12vko) lähettelee puuvillaisia terkkuja Unnille ja Kipinälle :P Olisi muuten kiva kuulla enemmänkin teidän tekemisiä, jos haluat niin voit lisätä FBssä kaveriksi. Pitäisi löytyä Sinna Mattila sieltä. :)