perjantai 7. lokakuuta 2011

Koda kävi kylvyssäLaajensimme koirakylpylä-peitenimellä kulkevaa vesikidutustamme nyt myös kodin ulkopuolelle, kun naapurin komea tiibetinspanieli Koda kävi meillä saamassa näyttelypesun ja föönauksen. Kovin oli järkyttyneen näköinen hauveli siinä vaiheessa kun aloin lorottaa suihkussa vettä niskaan, mutta ilmeisesti pahimmilta traumoilta säilyttiin koska Koda suostuu edelleen tuntemaan meidät. Ennen kuin soitatte eläinsuojeluyhdistykseen, muituttaisin että tilanteessa oli mukana psykologi rapsuttelemassa ja rauhoittelemassa koiraa. Huomaa iloinen ilme!

Tämä oli Kodan ensimmäinen kylpyläkokemus kotisuihkun ulkopuolella, mutta kauniisti poika osasi käyttäytyä vaikka kovasti taisi jännittääkin. Föönaaminen ja harjaaminen sujuivat myös mallikkaasti. Olin itse kovasti tyytyväinen lopputulokseen, turkista tuli huolitellun ja siistin näköinen, sain föönattua karvan suoraksi ja värikin näytti kirkkaammalta pesun jälkeen. Rankan spa-session päälle Koda ei enää jaksanut poseerata, joten saatte tyytyä rennompiin otoksiin.

Onneksi Koda saa näyttelyyn mukaan tueksi oman emosensa niin ei tarvitse turhaan jännittää. Lykkyä tykö Kodalle ja Happy-mammalle huomiseen koitokseen tipsujen erikoisnäyttelyssä! Tuokaahan voitto kotiin!

(Hifisteille tiedoksi, käytin pesussa Isle of Dogsin karkean turkin shampoon ja Royal Jelly -shampoon sekoitusta n. 1:10 laimennettuna, shampoopesu kahteen kertaan ja lopuksi reilusti laimennettu Islen Heavy Management nro 51 hoitis pariksi minuutiksi turkkiin ja lopuksi huolellinen huuhtelu. Eipä voi oikein cotonin ja tipsun tukkia verrata keskenään, Kodan sain valmiiksi tunnissa kun cotonin kanssa menisi näyttelypesuun hiukkasen enemmän aikaa...)

Vertailun vuoksi, samaan aikaan kun naapurin hauveli puunattiin noin kauhean kauniiksi, meidän oma apinaorkesteri näyttää tältä:Syksy on iloista aikaa kaikille pienten puuvilloiden omistajille! Onneksi maailmassa on kuitenkin vielä lämpöisiä peittoja vastapainoksi taivaalta valuville loputtomille vesivirroille.


Makoisaa syksyä kaikille!


Ei kommentteja: