maanantai 15. heinäkuuta 2013

Tiedesensaatio!

Johan nyt on markkinat! Hesarin mukaan Unikko ja Kipinä eivät ole edes kananaivoja, vaan jotain vielä pahempaa! Vaikka isäntä nyököttelee päätään, Unikko ja Kipinä paheksuvat tätä "tieteellistä" löytöä suuresti. Höh!

Siis mitä? Lue "kanakurssista" vaikka Hesarista http://www.hs.fi/kotimaa/a1373684635831?jako=81a86782660666ed1e9daf0e5541707c&ref=og-url tai Mirjalta http://www.mirjanetti.net/blogi/?k=kanakurssi. Internet on täynnä asiaa aiheesta, jos innostut etsimään sitä lisää!



"Ajatteleeko kukaan, että kana tahallaan jättäisi tekemättä pyytämäsi asian? Että se kiukuttelee? Että se osaa kyllä, mutta juuri nyt se ei viitsi? Että meillä on nyt johtajuusongelma ja että selättämällä kanan saan sen varmasti toimimaan paremmin? Tuskinpa – ja siksi kanat opettavat meille oikeaa palkitsemista paremmin kuin yksikään koiran kanssa tehty harjoitus. Tämän totesivat myös Bob ja Marian Bailey käyttäessään kanoja: aikaa ei tarvinnut käyttää hyödyttömiin dominanssi- ja viettiteoriakeskusteluihin vaan kursseilla voitiin keskittyä aidosti olennaiseen eli siihen, että kurssilaisten mekaaniset koulutustaidot paranivat." (Feartherfox)

Kanakoulutusta on saatavilla Kangasalalta, mutta kaikki kurssit ovat tältä vuodelta täynnä. Kot kot!

Ei kommentteja: