sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Unnilandian syyspuuhia

Syksy saapuu ja meillä valmistaudutaan kylmään kauteen. Tapansa mukaan Unikko kerää talvivarastoja. Lenkeiltä poimitaan kaikki makoisat tammenterhot poskipusseihin ja omenasatokin täytyy korjata.


Omenapuuhista ei löytynyt kuvaa. Kepitkin ovat kivoja.

Meidän vanhat koiranpedit ovat neljän vuoden aikana kuluneet muhkuraisiksi ja patjasta tuntuu jo lattia läpi. Unikkomamma vietti viikonlopun petisostoksilla ja mukaan tarttui pieni punainen punkka alakertaan (Kipinä valtasi sen), uusi ruskea patja Unikon lempipetiin (Kipinä valtasi sen) sekä komea samettinen suklaanruskea sohva yöunille (Kipinä valtasi myös sen).

Hmm... Takamustuntuma ei ole hullumpi.

Päänuppiakin saa kivasti hinkattua tähän.

Kato nyt! Taas se vei mun paikan.


Koska taloudessamme eletään selvässä akuutissa koiranpetivajauksessa, Kipinä päätti sisustaa myös sohvan mieleisekseen. Ihmisväestö istukoon lattialla.

Tää iso koiranpeti on paras.
Kipinän ja Unikon kiusaksi pihapiirimme kolmen entisen siilin joukkoon on liittynyt neljäs ruokavieras. Siili Ahmed ei kunnioita sen enempää koiria kuin ruoka-aikojakaan, joten elämme tällä hetkellä kireässä sissisotatilanteessa. Aika näyttää kumpi voittaa, siili vai koira. Veikkaamme itse siiliä.Ei kommentteja: