torstai 19. syyskuuta 2013

Vaistot käyttöön

Olen aikaisemminkin kirjoitellut pienen koiran raakaruokinnasta ja siinä piilevästä pienestä hankaluudesta, nimittäin siitä että kaikki ruoka on pakattu vähintään kilon umpijäisiin kalikoihin joiden pilkkominen pienelle koiralle sopivaksi on työlästä. Useamman kerran on sattunut niin, että iltamyöhällä puoliunissani mieleen muistuu etten ole ottanut seuraavan päivän ruokaa sulamaan koirille. Jos esipilkkomistyö on suorittamatta, tämä tarkoittaa väistämättä hytisevää kyykkimistä kuistilla kylpytakissa sahan ja koiranruokapötkön kanssa. Ensiapulaukku on myös syytä ottaa tässä vaiheessa esille, tähtäykseni ei ole tässä tilassa niitä parhaimpia.
Kohta saahaan ruokaa!MUSH toi kuitenkin pakastealtaisiin kivan uutuuden pikkukoiralle, eli Vaisto-raakalihapullaset. Iloinen bonus siitäkin, että yhteen pullaan on jauhettu kolmea eläinparkaa eli samasta paketista löytyy useampaa proteiininlähdettä. Toinen iloinen yllätys oli sulaneiden pullien kiinteä rakenne. Unikko ja Kipinä inhoavat liki kaikkia valmiita raaka-aterioita niiden vetisen koostumuksen vuoksi. Veikkaan syypääksi useimmissa sörsseleissä pohjana käytettyä kurkku-jäävuorisalaattiseosta joka näkyy olevan koirieni inhokkiruokalistalla kokolailla ykkösenä yhdessä oliivien kanssa. Vaistopullissa kasviksena on pinaattia ja parsakaalia, sekä myös sitä salaattia, mutta määrä on näemmä niin pieni ettei koostumus tai maku siitä kärsi. Tämä maistuu meillä! Etenkin Kipinälle, joka osaa olla ronkeli ruokansa suhteen ja jättää nykyään usein Neunkin puoliksi kuppiin. Vaisto katoaa Kipinän kupista joka kerta ja äkkiä. Unnikin syö mielellään, joskaan ei ihan vastaavalla intohimolla. Ero ennen testattuihin on kuitenkin suuri, aiempia kun ei kumpikaan syönyt lainkaan.


 <a href="http://www.mushbarf.fi/ilmainen-ateria" title="100 % luonnollinen koiranruokaa - MUSH" ><img alt="100 % luonnollinen koiranruokaa - MUSH" src="http://www.mushbarf.com/sites/default/files/mush-launch2013-336x280-1.gif" /></a>

Ja pakollisesta kakka-analysistä sen verran, että nämä ruuat sulattaa Unikkokin hyvin vaikka sillä yleensä on ongelmaa raakojen luiden kanssa. Kolme broilerinkaulaa riittää saamaan Unnin vinkumaan toiletissa valkoisia luukakkoja askaroidessa. Tätä ongelmaa ei ole Vaisto-aterioiden kanssa. Innostuin näistä niin että pakastimesta löytyy kolmea-neljää laatua. Kaikki maistuvat, vaikken ole poroa ja lohta sisältäviä vielä uskaltanut kokeilla, niiden maistuvuus kun ei ole ollut tässä talossa parhain. Ehkä ensi kerralla.

Oman ilmaisen Vaisto-pussukan voi lunastaa tästä linkistä tilattavalla kupongilla.

http://www.mushbarf.fi/ilmainen-ateria

1 kommentti:

Weetu kirjoitti...

Mieki hain Wilmalle tuon ilmaispussin ja koira varmaa ikin syönny ruokaasa niin innolla ja nopiaa. Tuo kun on nirsoin koskaan :)