sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Saapui se talvi eteläänkin!

No nyt sitä tuli! Lunta oikein roppakaupalla! Erään arvion mukaan yli kymmenen senttiä. Mutta kuinka tuo prinsessapallo siihen suhtautuu kun lunta on paikoittain enemmän kuin koiran säkäkorkeus!


Se on ollut aivan hulluna siihen! Kinoksissa on tullut pompittua kuin aropupu! Tekstin loppuun pieni arvoitus: mitä ovat kuvassa olevat pienet golfpallot Unikon vatsassa? (Tästä ei puhuttu koiraoppaissa...)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Blogi :) Olen kauan etsinyt kovasti koiranpentu-blogeja ja ainut mitä olen löytänyt on nuorien tyttöjen ihq-pentu-blogeja. Kiva lukea miten teillä on pennun kanssa arki sujunut voida vähän peilata omaa elämäämme pikkuisen papillonpennun kanssa. (tosin yhteistä taivaltahan on kulunut vasta 3 päivää, mutta kuintekin) Me asutaan Ruotsissa ja on mielenkiintoista vertailla miten esim, vakuutukset ja rokotustavat eroavat maiden välillä, saati sitten pennunhoitosuositukset. (täällähän on kuolemansynti jos pikkupennun aiot jättää yksin yli 30min) Mutta jatka samaan malliin, mukava lukea asiarikasta ja selkeää blogia :)

jmk kirjoitti...

Kiva kuulla että olet tykännyt :) Onnea vaan uuden perheenjäsenen kanssa!

Aika jännä tuo yksinjättöjuttu. Meillä Unikko on viettänyt alusta asti päivät yksin (siinä 4-8 tuntia), eikä neidillä ole ilmennyt mitään eroahdistuksia tai muita ongelmia. Nykyään kun tulemme kotiin, niin Unikko on yleensä ollut juuri nukkumassa. Kaveriksi kotiin Unski saa jäädytetyn kongin aktivointilelun jugurtilla täytettynä, labyrinttipallon täynnä naksuja + vettä ja purutikkuja tms. Päivät Unski viettää portin takana yläkerrassa, josta mahdolliset riskitekijät on pyritty eliminoimaan. Meillä tämä on toiminut tosi hyvin.

Toivottavasti kuulemme teidänkin kuulumisia uudelleenkin :)