lauantai 8. marraskuuta 2008

Tulossa: koirakouluun!

Nyt kun Unikon oppivelvollisuusikä lähestyy, päätimme varata hänelle hyvän koulupaikan. Meidän lähellä oli kaksi paikkaa, Helsingin Seudun Kennelpiiri ry ja Koirakoulu Pieni Koiruus. HSKP:n palvelu oli erittäin nuivaa - ilmoittauduttuamme kurssille emme saaneet tietää pääsimmekö kurssille. Tiedusteluihimme tuli vain vastaus "emme vastaa puhelimella tai sähköpostilla kyselyihimme, vaan ilmoitamme teille, jos olette päässeet kurssillemme, pyh!". Täten päädyimmekin Koiruuden teille.

"ARKITOTTELEVAISUUDEN ALKEET PENNUILLE 6.-27.11 klo 18:30-19:30. Teemana kurssilla mm. kontakti, käskyt, motivaatio, palkitseminen, sosiaalistaminen, toisten koirien kohtaaminen, luoksetulo, luokse päästävyys, luopuminen, hihnakäytös ym. Sopii parhaiten alle 12kk pennuille. Hinta 65e/koira."

4 kommenttia:

Jemima kirjoitti...

Heippa! Saako kysästä, mihin vakuutukseen päädyitte? :) Nyt olisi itsellä ajankohtainen ja mietinnän alla kannattaako ottaa ja mistä..

jmk kirjoitti...

Heissan!

Tulimme tässä vaiheessa siihen tulokseen, että emme otakaan vielä vakuutusta, vaan laitamme säästötilille pari kymppiä kuussa yllättävien eläinlääkärikulujen varalle. Iski piheys, kun katsottiin noita 100-200€ vuosittaisia vakuutusmaksuja, ja niihinhän tulee vielä omavastuu päälle.

Toivottavasti löydät teille sopivan vakuutuksen :)

Anonyymi kirjoitti...

Vai on Unikko jo koulu-ikäinen! :D Erinomaiseen koirakouluun olette päätyneet, Pieni koiruus on "meidän koirakoulu", ollaan menty mm. Nalan kanssa agilityä siellä ja olen tosi tyytyväinen ja varmasti käymme heidän kursseillaan jatkossakin.

Paaaljon vain hyviä nameja ja pitkää pinnaa mukaan tunneille :D

jmk kirjoitti...

No moro!
Teidän pitää tulla moikkaamaan meidän kakaraa, ilmoitelkaa kun ootte maisemissa!

Unskin oppivelvollisuus alkaa maanantaina, saas nähdä miten menee. Napero kun oppii kotosalla omassa rauhassa kaiken maailman temppuja tosi helposti, mutta valitettavasti kaikki oppi häviää pikku pääpöstä heti, kun astutaan ovesta ulos. Eli kärsivällisyyttä tarvitaan, ja naksuja myös :)

Tänään Unski oli mummin ja papan luona päivähoidossa pilalle hemmoteltavana. On kuulemma ollut kiltisti. Ihanaa saada pieni lepohetki, pääsee esim. vessaan ihan yksin ;) Näin meillä.