lauantai 31. tammikuuta 2009

Halo 2009

Taas kerran oli mahtava lenkkeilyilma! Pakkasta oli n. 16 astetta ja taivaalla oli mahtava haloilmiö. Epäilen etteipä olisi tullut lähdettyä ilman Unskia. Oli Unikosta hyötyäkin. Edessä oleva henkilö tiputtu hanskansa, niin Unikko riensi heti "auttamaan" poimimalla hanskat ylös. Pienen neuvottelun jälkeen ne päätyivät laillisille omistajalleen.




Noin vartin kävelyn jälkeen Unikko teki omituisen tempun. Se hyppäsi lumihankeen ja rupesi nostelemaan tassujaan kuin olisi loukannut ne. Onneksi vaimo kertoi Unikon tehneen samanlaisen tempauksen eilen, joten sanoin maagisen sanan "kotiin!" ja Unikko ponkaisi raketinlailla lähtöön. Kaikkea sitä näkee...

(klikkaa kuvia suuremmiksi)

3 kommenttia:

jmk kirjoitti...

Unni on oppinut tuon teeskentelyn jalon taidon. Viime torstaina olimme koirapuistoreissun jälkeen lähdössä bussilla keskustaan, kun bussipysäkillä Unni rupesi itkemään, nostelemaan tassujaan ja kerjäämään syliin. Käytös oli ihan omistuista, eikä Unni ollut ennen tehnyt moista. Analysoin huolestuneena Unikon tassut ja ne osoittautuivat terveiksi. Menimme siis pienelle kierrokselle bussipysäkin taakse, jotta näkisin, ontuuko neiti oikeasti. Jalkavaiva katosi kummasti heti, kun pääsimme märän ja loskaisen pysäkin taakse kuivalle maalle. Analyysin tulos: Neiti Herkkätassu ei arvosta kylmää sohjoa. Ihme sirkuspelle.

Anonyymi kirjoitti...

No ei kai pinkissä prinsessa-asussa sovikaan tepastella sohjossa :)

jmk kirjoitti...

Heh, tuo pinkki prinsessa-asu on itse asiassa varsin rapainen sadetakki :) Eli on sillä tuolla lätäköissäkin ryönätty.