sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Antihäkitys-kampanja

Netissä ollessani törmäsin tällaiseen aiheeseen: Antihäkitys-kampanja. Siis mihin? Turha kai minun sitä on referoida, kun asia löytyy täältä:

http://www.kivateam.fi/antihakityskampanja

Todettakoon tähän, että minun tietojeni mukaan ainakin USA:ssa häkitys on vallitseva tapa kouluttaa (lue: varastoida) koiria yksinoloon...

Onnea kampanjaan KivaTeamille!


A = Automatkoilla (96 kpl)

B = Satunnaisesti matkoilla tai kun on vieraita (54 kpl)

C = Säännöllisesti 1-4h päivässä (6 kpl)

D = Säännöllisesti 5-10h päivässä (8 kpl)

E = Ei koskaan (160 kpl ja Unski :)

Vastauksia yht. 324 välillä 21.8-12.9.2006

3 kommenttia:

Jemima kirjoitti...

Missäs Unski autossa matkustaa? :)

jmk kirjoitti...

Heissan!
Unni matkustaa lyhyet matkat (esim koirakouluun tai eläinlääkäriin) sylissä lötkötellen, ja osaa olla siinä oikein nätisti ja rauhallisesti. Pidemmät matkat, kuten esim mökkireissut Unni kulkenee kuljetuslaatikossa tai sitten hankimme neidille autovaljaat. Unski viihtyy ihan hyvin autossa, mikä helpottaa matkustelua huomattavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Aiai, tekisi mieli sanoa jotain tuosta sylissä olemisesta, ei taida olla kaikkein turvallisin paikka pienelle pennulle tai ylipäätään millekään koiralle koskaan tuo sylissä oleminen *heristelee sormea* :)

Turvavyövaljaita voin suositella lämpimästi, jos koira osaa olla rauhassa ja tykkää katsella ikkunasta ulos takapenkillä. Meillä on molemmilla koirilla ja hyvin toimivat. Nalalla on erittäin hyvin Hi-Craft- merkkiset valjaat ja Nellillä omat Hurtan talutusvaljaat ja niissä sellainen jatkokappale, joka tulee valjaisiin ja turvavyön lukkoon kiinni. Näppärä, vaikkakaan nuo Hurtan valjaat eivät kyllä kestä mitään oikeassa kolaritilanteessa. Täytyisi ostaa sillekin kunnon valjaat, että voisi olla ihan huoletta.

Kuljetusboxi on myös tosi kätevä, kun Unski on kuitenkin pieni koira. Noissa valjaissa on se parempi puoli, että jos joskus menettekin jonkun toisen autolla, niin valjaat on näppärämpi kuljettaa mukana. Tosin jos kulkee sitten enempi julkisilla, niin kuljetusboxi on omalla tavallaan turvallisempi ja helpompi. Menipäs nyt jahkaamiseksi :D