sunnuntai 14. joulukuuta 2008

\o/ 100. kirjoitus! \o/ --> Mitä toivoisit tältä blogilta tulevaisuudesta?

Onneksi olkoon Unski! Sinulla on blogissa jo sata kirjoitusta!

Tällä kertaa aiheenani onkin, juhlan kunniaksi, tämä blogin tulevaisuus. Itse asiassa olenkin jo kertaalleen päättänyt lopettaa tämän blogin pidon, koska päätavoitteeni on mielestäni saavutettu: Unskin pentuvaiheet on kartoitettu niin itseäni kuin muille aiheesta kiinnostuneille. Lisäksi monet asiat ovat rutinoituneet Unskin kanssa, eikä suuria ihmetyksen aiheita ainakaan itselleni ole tullut*. Koirasta on tullut hyvällä tavalla rutiini arkeemme. Nyt kysyisinkin miten sinä haluaisit tämän blogin jatkuvan:

1.) Kertomalla vain Unskin kohelluksista.
2.) Edellinen sekä yleisempiä ajatuksia koirista (vrt. edellinen viesti).
3.) Edellinen sekä ajatuksia ylipäätään (vrt. hätäkeskus-viesti).
4.) Kiitos, nyt riitti! Aika vetäytyä eläkkeelle!

Ideana olisi äänestyksestä huolimatta vielä kertoa ainakin koirien hyvinvoinnista :)

* itse asiassa tämän tekstin kirjoittaminen keskeytyi hetkeksi, kun vaimo huusi yläkerrasta minut apuun - hän teki Pilates-jumppaan kuuluvaa vatsaharjoitusta, jossa ei saa liikkua, kun Unski päätti ryömiä hänen paitansa sisälle napaa nuolemaan... että sillä tavalla... (harmi kun en osaa todeta tätä markuskajomaisen lakonisesti...)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HEI!

Löysin tämän blogin noin kuukausi sitten ja olen lukenut sen kokonaisuudessaan läpi. Itselläni on valtava koirakuume, ja olen asennoitunut hankkimaan koiran kesään mennessä.

Tykkään blogista tosi kovasti, tämä on kivoimpia (ellei jopa kivoin) koiran hankinnasta kertova blogi mitä olen onnistunut löytämään!

Mielestäni tätä kannattaisi ehdottomasti jatkaa, sillä tykkään blogin pitäjän kirjoitustyylistä. On myös mukavaa kuulla Unikon kuulumisia ja koiranpitäjän arjesta, ihan ns. merkityksettömiltä tuntuvista jutuista :)

Vastaisin vaihtoehdon B, eli toivoisin tulevaisuudessa blogiin kaikennäköistä koiramaista sisältöä, Unikkoon liittyen tai ei.

Toivotan Unikolle ja blogin pitäjälle sekä "vaimolle" mukavaa joulun odotusta!

Anonyymi kirjoitti...

Hehe, Unski kuulostaa kyllä kaiken kaikkiaan hupaisalta tapaukselta :D Meidän pitää kyllä tulla käymään kylässä joku päivä ainakin Nalan kanssa, Nelli voi olla vähän huono kaveri, kun siitä ei ikinä tiedä osoittaako aggressiivisuuden merkkejä enkä tietysti halua Unskille huonoja kokemuksia moisesta :) Eli pelataan varman päälle vaan. Vaikka tossa joulun tai vuodenvaihteen jälkeen? Saan itselleni taas pentukuumeen aikaiseksi kun Unikon seikkailuja hetken seurailee :D

Anonyymi kirjoitti...

Niin, se unohtui, että ehdottomasti minä ainakin haluaisin lukea Unskin toilailuja ja kaikenlaisia muitakin eläimiin liittyviä juttuja jatkossakin. Nuo ylimääräiset (kuten esim. se hälytyskeskusjuttu) ovat myös hauskoja :D

Anonyymi kirjoitti...

Älä lopeta! On mukava kun teillä on suunnilleen samanikäinen pentu kuin meillä. Ihan tavallinen arki kiinnostaa enemmän, muttei yleisissä pohdiskeluissakaan mitään vikaa ole.