tiistai 23. syyskuuta 2008

Kiinalainen vesikidutus




"Apua! Auttakaa! Jos joku saa tämän viestin käsiinsä, niin soittakaa heti poliisille, palokunnalle tai Hesylle! Kuvasta näette kuinka minua pidetään niin epäinhimillisissä oloissa, että Amnestykin säikähtäisi! En tiedä missä tarkalleen olen, mutta luulen joutuneeni kiinalaiseen vesikidutukseen! Nämä ovat ehkä viimeiset sanani... Kertokaa perheelleni, että rakastin heitä! Unikko, 22. syyskuuta 2008"

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih, voi parkaa :). Kiitoksia tästä blogista, sitä on ollut hauska seurata samalla kun oma koirakuume vain kasvaa.

Vieläkö muistatte aikaa, jolloin ei ollut koiraa? Ja tuntuuko siltä että pentu vie kaiken ajan vai jatkuuko elämä yhä samallalailla kuin ennen Unikkoa?

Tsemppiä uuden koiraisän ja -äidin arken!

- Jemima

Anonyymi kirjoitti...

...Niin ja piti vielä kysyä että onko ilmennyt allergiaoireita?

- Jemima

jmk kirjoitti...

Kiitoksia :) Unikko on kyllä noissa kuvissa oikein rääpäleiden rääpäle, se kun hallitsee tuon ilmeilyn varsin hyvin. Föönaaminen sen sijaan on mukavaa puuhaa, siitä Unski nauttii niin että retkahtaa syliin lötköksi ja nuolee käsiä. Jospa tuosta kylvystäkin joku päivä tulee vastaava ilon aihe.

Vielä ei ole kulunut niin kauan, että koirattomat ajat olisivat unohtuneet. Unikon kanssa on mennyt huomattavasti leppoisammin kuin arveltiin, ja neiti on sopeutunut tänne tosi nopeasti. Ainoastaan nuo kello viiden aamupissit tuppaavat tökkimään... Mutta tosi paljon iloa ja seuraa tuosta on ollut. Ja Unikko on uskomaton huomiomagneetti. Ihan sama minne menee, niin vähintään joka toinen vastaantulija kommentoi. Allergiaoireita ei ole esiintynyt meistä kenelläkään, ei edes meillä vierailleilla allergikoilla. Hämmästyttävän vähän karvaa tuosta lähtee, eikä Unikko juurikaan edes haise koiralle. Ihme otus. Toivotaan että asiat jatkuvat näin hyvin.

Kiva kun käyt kommentoimassa, ja onnea vaan tuon koirakuumeen hoitoon ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä Unski on surkian näköinen!! :D Hieno homma ettei ole allergiaoireita ollut. Aikoinaan kun panda tuli meille (mainitsen jälleen :D) niin sen pentuna ollessa äidilläni oli hieman oireita, mutta Pandan kasvaessa kaikki oireet ovat kadonneet! Kuinkas tuo sisasiisteysopetus on lähtenyt käyntiin?

PsM kirjoitti...

Sisäsiistinä olemista harjoitellaan vielä. Valtaosin pissat ovat menneet paperille ja vain kahteen paikkaan. Kakkaaminen on hienosti tehty ulkona paitsi Unskin ollessa pitkään kotona. Kauanko Pandalla meni oppia sisäsiistiksi? Meillähän kyseessä on vasta toinen viikko :)

Anonyymi kirjoitti...

Teillähän menee vallan mainiosti! Kaksi viikkoa ja vain kahteen paikkaan pissannut. Meillä oli Panda oppinut pissaamaan paperille jo kasvattajalla. Kyllä niitä pissoja muuallekkin tuli, mutta haki paperin hienosti melkein joka kerta. Tarkalleen en kyllä muista koska Panda täysin sisäsiisti oli, mutta kyllä siinä meni pari kuukautta. Idean tyttö tajusi kyllä hyvinkin nopeasti. Ei vaan oltu aina kotona viemässä pihalle..