lauantai 6. syyskuuta 2008

Tavaraa rupeaa kertymään...

Nyt kun on enää viikko aikaa Untamon tuloon (rakkaalla lapsella on monta nimeä), niin voisi olla hyvä aika tarkistaa budjetin pitävyys. Olemme hankkineet vaimon kanssa neljä kuormallista tavaraa (6.9.), ei kun viisi kuormallista :-)

* kuljetuslaatikko pesäksi (n. 20 € kasvattajalta)
* harjat, kammat, talutin/panta, Kongin aktivointilelu, kolme ruokakuppia Faunattaresta (n. 70 €)
* YapDogin häkkimatto ja pehmopeti, Harry Barkerin kaurashampoo ja hoitoaine (n. 90 € postikuluineen Fifitistä, "vain parasta prinsessallemme" totesi vaimo painaessa "tilaa"-nappia)
* turvaportit portaaseen (3 kpl, joista yksi Untamon huoneen oveen) Ikeasta n. 150 €
* neljä kummallista lelua, koulutusnaksuja, jyrsimistikkuja, kynsisakset ja Pedigree & Royal Canin sapuskaa (n. 50 €)

Itse Unski kustantaa 1 000 euroa tunnistesiruineen. Lisäksi tulee rokotuksista viitisen kymppiä ja ruokaa sekä naksuja tulee ostaa ennen Unikon kotiintuloa. "...ja lisää leluja!" huutaa vaimo olan takana.

Eli 230 € (6.9.), ei kun 280 €, on mennyt ja se 1 000 € tulee vielä seuraavalla viikolla kulumaan! Aijai!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo kommentoi:
Prinsessalle... Höh! Kaikki investoinnit on perusteltu laatua ja kestävyyttä silmällä pitäen: Tuumin, että on parempi hankkia kerralla kunnolliset ja kestävät kamppeet, ettei tarvitse heti kahden viikon kuluttua kipittää ostamaan uusia tuhoutuneiden tilalle. Toki näistä hankinnoista olisi päässyt halvemmallakin, eivätkä kaikki halua koiralleen pehmopetejä ja häkkimattoja. Meillä koira nukkuu omassa huoneessa omassa punkassa, jonka pitää kestää viikoittaista pesua. Shampoot ovat sopivia herkälle iholle (tätä koiraa kun pestään usein, joten parempi olla miedot aineet ettei tule iho-ongelmia) ja luomulaatuisia, joten tuo luontoystävällisyyskin on yritetty huomioida. Lelut on hankittu sitä silmällä pitäen, että ovat tarpeeksi kestäviä naskalihampaidenkin jyrsiä, ettei Unskipunski epähuomiossa pääse tukehtumaan irronneisiin lelunpalasiin. Että näin. :P