perjantai 19. syyskuuta 2008

Perjantai - sosiaalistamista

Tarkoituksenani oli kirjoittaa lauantaista saakka jokaisen päivän kuvaus. Kuten olette huomanneet, eihän siitä ole mitään tullut. Aika on mennyt yllättävän nopeasti ja huomenna tulee viikko kuluneeksi Unikon tänne tulemisesta. Hypätäänpä siis suoraan tähän päivään, perjantaihin!

Tänään olemme jatkaneet Unikon sosiaalistamista oikein roppakaupalla. Ensimmäiset sukulaisvieraat Unikko tapasi jo viikon vaihteessa, eilen olimme hieman liikkumassa naapurien piirissä, mutta tänään pärskähti oikein kunnolla verkostoitumista. Aluksi tultuamme töistä kiersimme lähitienoota ja täytyy todeta koiranpennun olevan tehokas ihmismagneetti. Emme ole varmaan kahteen vuoteen puhuneet näin monen naapurin kanssa yhtä aikaa. Unikko suhtautui yllättävän hyvin hälyyn ja lapsiin; se ei parkunut tai juossut karkuun vaan hetken ihmeteltyään jatkoi uuden ympäristön tutkista. Yhden naapurin perään Unikko olisi lähtenyt samantien viiden sekunnin tutustumisen jälkeen!
Pienen unituokion jälkeen tuli vaimon veli perheineen. Nyt väsymys jo painoi Unikkoa ja se aluksi vain torkkui ja vältteli kontakteja. Levättyään hetken se kuitenkin uskaltautui jo hieman oleilemaan uusien ihmisten parissa. Hyvä niin, sillä Unikko saa tottua heihin. He ovat luottoperheemme Unikolle, jos tarvitsemme hänelle hoitopaikkaa!Psykologi antaisi varmaan Unikon temperamentista yhteenvedon "hitaasti lämpiävä". Minun pitäisi se tietää, kun kerran psykologi olen :-)

Ei kommentteja: