sunnuntai 14. syyskuuta 2008

"Auuu! Huomiota!"





4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!! Aivan mahtavia! Onpa Unikko söpöliini! Juu kyllähän se aika toisaalta kuluu nopeasti.. Viikkoa ennen sitä huomaa ettei ole vielä mitään hankittuna ja johdot pitäis piilottaa ja pistää koti muutenkin kuntoon pennulle. :)
Tommosiahan noi cotonit tosiaan on. Kaikessa pitää olla mukana. Meillä ainakin Panda kulkee aina sinne missä ihmisiä. Huomiota on saatava. Hinnalla millä hyvänsä! Mutta voin kertoa että teitte oivan rotuvalinnan! Cotonit on ihan mahtavia pakkauksia! Tuli nyt vähän pitkä sepustus mutta mikäli sopii lisäisin bloginne linkkilistaamme! :) Sekä Pandan että perrotytön.

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo kommentoi:

Kiitoksia :) mainio pakkaushan tuo on. Kasvattaja väittää Unskin olevan itsepäinen, mutta ainakin vielä tässä vaiheessa neiti on niin vieraskorea, että moisesta vaivasta ei ole näkynyt oirettakaan. Yöulinatkin loppui saman tien, kun annettiin nuo tossut sille mukaan omaan huoneeseen. Unikko tosiaan seuraa joka paikkaan mukana, ja on etenkin mamman koira :)

Juu, lisää vaan meidänkin blogi sinne listaan, sehän on vaan mukavaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana pörriäinen tuo Unikko näyttää olevan, millon saa tulla moikkaamaan :)
Raisa

PsM kirjoitti...

Eiköhän sitä voi tulla katsomaan vaikka heti. Tänään kävi sukulaisvieraita ja hyvinhän tuo epeli käyttäytyi. Mitä nyt kakkasi siihen kohtaan, missä vieraat olivat enimmäkseen olleet, mutta Suomessahan on sananvapaus :)

...ja terveisiä koko Pandan poppoolle. Ainahan näitä linkkejä saa laitella. Pohdin juuri itsekin, että voisin laittaa tänne linkkejä muihin koirablogeihin. Pitäisi vain välillä tehdä muitakin hommia, mm. viedä tuo pikkukakkiainen ulos! Ciao!